HAAR

Altijd de nieuwste trends

Als klant stelt u terecht hoge eisen aan uw kapper. U kiest bewust voor de laatste haarmodetrends, kwaliteit, zorg en service. U zult merken dat u en uw haar zich bij ons in betrouwbare handen bevinden. 

U kunt bij ons terecht voor uitlopende haarbehandelingen. Naast knippen van dames, heren en kinderen, zijn we u ook graag van dienst met föhnen, opsteken, watergolven, permanenten, kleuren, bruidskapsels en (bijbehorende) make-up. Wilt u gedetailleerde informatie over onze diensten of bijbehorende prijzen, neem dan contact met ons op:

0184 – 78 59 58

Bruidskapsels

Uw bruiloft, een dag waarop u wilt stralen en al uw innerlijke en uiterlijke schoonheid wilt tonen. Naast een prachtige jurk, zijn kapsel en visagie hier debet aan. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het ideale kapsel en make-up voor deze bijzondere dag. Maak gerust, graag ruim van te voren, een afspraak in onze salon. We nemen dan de mogelijkheden met u door en plannen een proefsesse in om zeker te weten dat het kapsel u past.

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met u te bepalen welk kapsel u tot mooiste bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw haartype, gezichtsvorm en persoonlijkheid. Onze bruidsstylisten zijn getraind in het geven van advies hierover (dit geldt ook voor de bruidsmake-up) zodat het bruidskapsel u te allen tijde zal flatteren en sterke punten in uw uiterlijk naar voren zal halen.